Ik ben in 2010 gestart met een andere invulling van mijn werk als architect. Ik combineer een part-time baan als docent met het architectenwerk. Hierdoor kan ik scherp in prijs zijn maar, eerlijk is eerlijk, ik heb ook minder uren te besteden.


Ik wil mijn aandacht kunnen geven aan de ideeën, vragen en uitdagingen van mensen en instellingen. Ik doe dat met een duurzame en menselijke benadering. En dat kost tijd en heeft geduld nodig.


Of u nu een professionele of particuliere opdrachtgever bent, u wilt een goede oplossing. Het wordt uw gebouw! En uw organisatie of gezin moet er maximaal in kunnen functioneren.


Bekijk ook mijn profiel op Linkedin.

Mijn ervaring en kennis is mede tot stand gekomen dankzij mijn voormalige werkgevers. Ik hecht er aan een goede relatie met andere architecten te onderhouden.

Wij architecten zien elkaar vaak als collega's en minder als concurrent. Mijn bureau richt zich op vergelijkbare werkgebieden maar heeft een andere methodiek.

De ontwerpen die staan onder 'portfolio' zijn weliswaar intellectueel eigendom van deze bureaus, maar de ontwerpen zijn wel aan mijn naam verbonden, ook al mag ik ze niet opnieuw uitvoeren.


Het is een bewijs voor wat ik voor u kan betekenen. U wilt uiteindelijk ook een unieke en passende oplossing met andere worden: niet een kopie van iets dat al bestaat?


bardo heeling ARCHITECT :

• is gerechtigd tot het voeren van de titel ‘architect’ op grond van inschrijving in het register SBA. www.architectenregister.nl
• werkt met de algemene voorwaarden van de BNA en ONRI:
DNR 2005 en CR 2006. www.bna.nl
• is ingeschreven bij de kamer van koophandel
onder nummer 01169824